Als de cv-ketel thuis af en toe niet werkt, heeft u er dan wel eens aan gedacht om zelf te proberen de normale werking van de cv-ketel te herstellen? Waarom wachten op een monteur als je een cv-ketelstoring zelf kunt verhelpen? Er zijn zelfs enkele fouten die u eenvoudig zelf kunt oplossen. Met Feenstra heb je in een mum van tijd een warm huis en warm water.

Sluit je aan bij Feenstra, volg de stappen van de troubleshooting tool en binnen een minuut weet je of je het zelf kunt en hoe je je defecte cv-ketel kunt verhelpen. Lukt het u niet om het zelf te repareren, dan kan Feenstra u ter plaatse service verlenen.

Maak je geen zorgen dat Feenstra je huis niet kan bereiken, want Feenstra heeft het hele land bestreken, er zijn meer dan 800 werkauto’s, bakfietsen en auto’s onderweg, zolang je het nodig hebt, helpt Feenstra je!

Feenstra biedt u hoogwaardige service, omdat zij een sterke focus hebben op kwaliteit en de beste materialen of producten gebruiken om u te helpen bij het oplossen van problemen met uw ketel.

Het maakt niet uit wanneer u hulp nodig heeft, Feenstra is dag en nacht onderweg en wacht op uw telefoontje.

Feenstra heeft professioneel en ervaren onderhoudspersoneel, hoe moeilijk het probleem ook is, zij weten altijd een oplossing te vinden. Ze kunnen u helpen met verwarming, koeling, energie, ventilatie en meer als u hulp nodig heeft. Het doel van Feenstra is om iedereen een veilige, gezonde en comfortabele leefomgeving te bieden, het zijn gewoon duurzame overtuigingen.